neděle 10. června 2007

Závislák

Někteří z nás určitě mají kamarády co propadli nějaké závislosti, ať už drogové s kterou mohou kdykoliv přestat, nebo té počítačové která jim kromě zdraví, žere i čas. Tito lidé mezi sebou trhají nejrůznější rekordy a dnes se na jeden takový podíváme.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Zdravím, padre. Pravdu díte. Znal jsem mnohé takové a asi Vás příliš nepřekvapí, že jim postupně bytněly i jiné žlázy a další části těla. V několika případech jsem byl přesvědčen, že dokonce došlo k sekundární diferenciaci orgánu na jiný. Žláznatěl jim mozek a mysleli prostatou...
Váš Filip eS.

Anonymní řekl(a)...

Salem Fabrication Supplies provides expertise in all trade tooling, material dealing with and provides. HHH Equipment Resources manages all glass fabrication machinery and tools precision machining wants, focusing on know-how and fabrication solutions with excessive tech advancements and trade 4.0 expertise. Whether it’s one of the best in fabrication tooling and tools or dependable technical advice and repair, we’re right here to help you|that will assist you|that can assist you} go beyond the sting. With unmatched trade expertise, Salem Fabrication Technologies Group is acknowledged nationally and abroad as a specialist in surfacing provides, polishing tools and glass fabrication tools. As a 100 percent employee-owned company, we're accountable to our prospects daily.